دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

اعلام آخرین مهلت پرداخت جریمه مشمولان غایب

رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی با اشاره به حذف قانون جریمه مشمولان غایب در سال 98 گفت: افرادی که تا پایان فروردین 98 مدارک مربوط به معافیت قانون جریمه مشمولان غایب را تکمیل کرده‌اند، فقط تا پایان امسال فرصت دارند مبلغ جریمه را به صورت نقدی و یا اقساط واریز کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 07
کد خبر: ۱۰۴۶۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، سردار تقی مهری با اشاره به حذف قانون جریمه مشمولان غایب در سال 98، اظهار داشت: قانون جریمه مشمولان غایب به منظور تعیین تکلیف مشمولان دارای بیش از 8 سال غیبت سربازی، از سال 94 تا پایان سال 97 اجرایی شده و به دلیل تأمین نیروی انسانی سرباز نیروهای مسلح در سال جاری این طرح حذف شده است.

وی با بیان اینکه بیش از یک صد هزار نفر از ثبت نام کنندگان قانون جریمه مشمولان غایب؛ مبلغ جریمه را پرداخت نکرده‌اند، افزود: افرادی که تا پایان فروردین ماه 98 مدارک مربوط به معافیت قانون جریمه مشمولان غایب را تکمیل کرده‌اند، فقط تا پایان امسال فرصت دارند تا مبلغ جریمه را به صورت نقدی و یا اقساط واریز کنند.

سردار تقی مهری خاطرنشان کرد: مشمولان غایب می‌بایست هر چه سریع‌تر وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف کنند، در غیر این صورت با محرومیت‌های اجتماعی  بیشتری مواجه خواهند شد.

فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار